Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Дейност на Флоксер
Дейност

Фирма Флоксер ЕООД Пловдив се занимава основно с внос и износ на материали за обувната промишленост от Италия, Испания и Холандия. Предлаганите обувни материали включват табани, бомбета, фортове, финиши, термо-бомбета, изкуствени и естествени кожи, лепило, пирони, конци и аксесоари за обувки. Floxer предлага и богата гама лепила освен за обувната и за мебелната промишленост.

Стратегическото положение на Пловдив, позволява ефективно покритие на клиентите, голяма част, от които се намират в градовете София, Пловдив, Габрово, Bарна, Шумен, Русе и Пещера и др.

С опита натрупан през годините и с осъществените вече многобройни контакти, клиентите на Флоксер се увеличават постоянно. Част от причините за това са високото качество на предлаганите материали, опита, натрупан през годините и вежливото обслужване.

Материали за обувната промишленост

  • Термопластични материали за фортове и бомбета - термо бомбета, пинк понк бомбета, термо фортове
  • Термо лепила и Течни лепила
  • Материали за табани
  • Финишни материали - финиши - абразивни вакси, полиращи вакси, освежители и спомагателни материали за обувната промишленост, кремове, бои за кожа
  • Гвоздеи - пирони за ръчно теглене, ток пирони, пат пирони
  • Ширити - укрепващи ленти, двойно залепващи ширити и други
  • Конци и консумативи
  • Изкуствена кожа
  • Изкуствен хастар
  • Топли хастари


Лепила и химикали за обувната и мебелната промишленост
- лепило за производство на обувки и мебели

- Гранулатни лепила - G 13 и G 35 - Термопластични лепила във вид на гранули за залепване на естествени и изкуствени материали - на кожа и регенерирани материали, където е необходима добра връзка и гъвкавост. Използва се предимно в обувната и кожено галантерийна промишленост за термо-подгъване, залепване на табани и странично теглещи машини

- Ролково лепило - FORESTER 210F - Бързо втвърдяващо кополиестерно стопилково лепило за автоматични теглашки машини. Диаметър 4 мм. Препоръчва се за върхово теглене. Благодарение на превъзходната си пластичност прави минимално втвърдяването на обувката след залепване. Не съдържа токсични компоненти

- Полиуретаново лепило - използвано в обувното производство като едно- или двукомпонентно лепило с топлинна активация за залепване на сай към ходила

- Контактно лепило MONTAROL T-51 с приложение в обувната и кожено-галантерийната промишленост за залепване на кожа, табани, корк и др. материали със средна порьозност без високи температурни изисквания - например пантофи, топлинки, залепване на хастар ръчно теглене и др.

- Еднокомпонентно контактно лепило MONTAROL 260 F - с дълго студено отворено време, използвано в обувната промишленост за ръчно теглене при производство на обувки, подгъване, залепване на хастар, монтажни операции и др.

- Еднокомпонентно контактно лепило неизискващо втвърдител CELLOPRENE brc-22 - силно начално залепване, добра здравина и висока топлинна устойчивост. Разработено за контактно залепване на корк, кожа, гума Eva микропорести материали използвани в обуваната и кожено-галантерийна промишленост, За производство на ходила обличане на токчета и др.

- Грунд (импример) на основата на полиуретанов разтвор IMPRIMER PUR-3 - специално разработено за обувната промишленост, за приложение в цехове за предварителни заготовки като основа на подметки от РVС и полиуретан, термопластичен каучук TR, гума и т.н.

- Лепила използвани в дърводелската промишленост - TYROCOLl P-25, P–10 и P-20, NEO CONTACTO, INSOMELT 202, SPRAY TR-85;
- Почистващи химикали и втвърдители - Инсодур РФ (втвърдител), Халогенате (за ТР), Дисолвенте (за ПВЦ и ПУ)


Друга услуга, която предлага Floxer на клиентите си е:
- Сервиз и пълна техническа консултация на предлаганите лепила.

Репутацията на Floxer Ltd. е на ниво, защото ДОСТАВЧИЦИ са доказани фирми в отраслите си.

Флоксер разполага и с необходимите транспортни средства, за да Ви достави стоките до вратата на клиента !