Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Общо за Флоксер

Внос и доставка на лепила, кожи и други материали за мебелната промишленост, Тапицерски материали, аксесоари и инструменти, включително за автотапицерии на автомобили и яхти.

Прочетете още
Лепила за автотапицери

Лепила и кожи за тавани и седалки на автомобили и яхти,
Аксесоари и инструменти за тапицер и автотапицери.

Прочетете още
Лепила за тапицерии на яхти

Здрави лепила за тапициране на авто седалки, тавани, волани.

Прочетете още
Автотапицерски

Материали за автотапицерии на цени от вносител. Предлагаме кожи, лепила, текстил и помощни материали за тапицерии на автомобили, каравани, кемпери и яхти. Разполагаме с изкуствени кожи за авто тапицерии, трудногорима кожа за мебели и интериор, а и с твърд материал ЕВА, който се използва за подложка на автомобилни волани.

Продуктовата гама включва тапицерски лепила за пръскане и за четка, подходящи за тавани и тапицерии на автомобили и яхти. Лепилата са със силна начална здравина и топлоустойчивост. Ние, Флоксер ЕООД, сме специализирана фирма за внос, продажба и доставка на лепила и други материали за мебелна и други промишлености. От нас можете да закупите гранулатни, водоразтворими, стопилкови и други здравозалепващи лепила. Тапицерските лепила са подходящи както за автотапицерии, така и за мека мебел.

Регистрирайте се в сайта и ще можете да виждате нашите цени за всички лепила, кожи и текстил, както и всички останали материали и консумативи за обувната и мебелната промишленост, продукти за тапицери и автотапицери, за обущари и други занаятчии.

Лепила за автотапицерии
Лепила за автотапицерии
Тапицерски лепила за тапицерии на автомобили, каравани и яхти, седалки, тавани, волани Прочетете още
Материали за автомобили и яхти
Материали за автомобили и яхти
Кожи, текстили и подложки за тапицерии, волани и тавани Прочетете още
Аксесоари и инструменти
Аксесоари и инструменти
Аксесоари за автотапицерии и инструменти за тапицери Прочетете още