Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Тапицерски лепила за тапицерии на автомобили, каравани и яхти, седалки, тавани, волани
Лепила за автотапицерии
Лепила за автотапицерии

Предлагаме тапицерски лепила за пръскане и за четка, подходящи за тавани и тапицерии на автомобили, каравани, кемпери и яхти. Лепилата са със силна начална здравина и топлоустойчивост. Флоксер ЕООД сме специализирана фирма за внос, продажба и доставка на лепила и други материали за мебелна и други промишлености. От нас можете да закупите гранулатни, водоразтворими, стопилкови и други здравозалепващи лепила.

Тапицерските лепила са подходящи както за автотапицерии, така и за мека мебел. Ние предлагаме лепила както за за нанасяне с четка, така и чрез пръскане, т.е. спрей лепила. Разполагаме с качествени бързосъхнещи и бързо захващащи лепила за залепване върху всякакви повърхности.

Ако сте автотапицер и се занимавате с тапициране на седалки, тавани и волани, регистрирайте се в сайта, за да можете да виждате нашите цени за всички лепила, кожи, текстил, аксесоари и инструменти, а и останалите материали и консумативи за обувната и мебелната промишлености. Ние предлагаме богата гама продукти за тапицери и автотапицери, а и за други занаятчии.